Thursday, February 15, 2007

Licori fermecate


Intrucat mi s-a taiat firul [nu, de la consumul excesiv de uiskan de Ballantine's Day] de la maiastra panza lunga si lata cat lumea, datorez temenele preaplecate Zazelei pentru neprezentarea haiducei de manusa alba [adica femeia autostrazii... keep in mind the highwaywomen please] si restului de cetitori bravi pe baricade.
De altfel subiectul biletelului de sub presul zilei de azi sunt licorile injectabile sub imperiul carora stapana contrariilor isi desfasoara activitatea impulsiva si hiperactiva zilnica. Si without further ado:
Prietenii mei din frageda copilarie, The Four Brothers, Acceleratul de Manhattan opreste in gara cafe-au-lait. Imi oferiti manusita stimate Proclet?
Acuma io stiu ca-n vagoane nu se mai fumeaza, dar Acceleratul de Manhattan sunt "smokin'".
Mica oda cafelei crescute-n ibric si culesului cu maini de sri lancioti Earl Grey, dara.

P.S. Ca sa nu ziceti ca sunt insensibela la Sf. Imbuibila [ziua in care fiecare femela este obligata sa-si inchida gura pentru ingurgitarea de cantitati de ciocolata fara precedent] mica Meri va va grai ca pentru dansa acest Sf. se calculeaza prin urmatorul algoritm: nici o ocazie + ocazie ivita = o ocazie in plus. Deci, dat fiind ca dom' Proclet n-o zice cum respira si io nu-i raspund cum inspir [sau cum imi vine inspiratia]: Lav iu mor. [nu ca ursul din padure care zice mor mereu ca sa atraga fetite filantroape intre falci].

P.P.S. Imaginea desenata prin anii '70 sta cu chiria la dansii

1 comment:

Zaza said...

@ Meri: Excuses reçues! :)