Sunday, February 04, 2007

Curcubeu digestiv


Apai petrecui ultimele 30 de zile zugravindu-mi intestinele in cele mai noi guase. Cumparandu-mi vestminte noi pentru organele interne, reparand zambete sparte si cuvinte zise cu jumatate de gura rostite rotund, scotand de la naftalina idei, decorticand supararea din suflet si curbetizand pe ici si pe colo pe cine mi-a dat voie. Enervand oamenii in autobuze cu poezelele din suflet, facandu-mi julituri din neatentie, trecand strada pe unde nu trebuie, scaldand copacii dezbracati in panglici de mai si fiind extrem de absenta din orice activitate constructiva.

Si cum ziceam dac-ati vedea ce curcubee kitsch am in suflet, v-ati zice, ca am luat-o pe ulei si alunec rau. Patinez in tigaia sfaraitoare unde se imbata sensul si se casatoresc cuvantul cu inima intr-un menaj ciudat si imposibil.
Si-acum in premiera extraordinara: ce-am dezghiocat de pe flicar ca sa nu va mai bat la cap cu absenta dusmancei mea de moarte, Madam Elocventa, sora lui Retorica de la Vadu' Lat [mari maestre ale magiei cu cuvantul negru pe alb].
Din mansarda mea de la Conacul Vorba Lunga, de pe ulita Saracia Omului, Comuna Pacientii.


P.S. Postul asta a pornit de la Scoala De Facut de Toate.
P.P.S. De fapt v-am imbrobodit, toata poliloghia cu betie de sensuri mi se trage de la doi impiegati:
Procletu' si Carla Bruni [care iote ce debiteaza fara pic de consideratiune si rusine obrazului]

2 comments:

Tsavatar said...

*Bows* in the multicoloured mist of awe

vio said...

papucasii aia din poza cu umbrela costa 39 de euri, voiam asa sa anunts public si oficial:D