Thursday, February 15, 2007

Azkaban, Oz, Sf. Elena si Château d'If



Sau cum am devenit eu femeie intretinuta la cheremul apartinatorului

Intrucat salariul pe luna asta dus a fost impreuna cu Titanicul catre its "watery grave"[altfel nu-mi explic intarzierea], Vodafone in mare mila lor si prietenia catre abonati, se va da de trei ori peste cap si-mi va taia vorbitorul cel de toate zilele trimitandu-ma probabil intr-un loc mai rau de mii de ori decat inchisoarea datornicilor: In tacere.
De cand ma stiu [bine, nu ma stiu...dar pretind de dragul imaginii], n-am izbutit niciodata sa tac din gura, sau sa-i cred pe fariseii propovaduitori ca "tacerea e ca mierea" ori ca ar mai avea si alte nuante suflate cu aur. Mai mult am sustinut, sus si tare intr-un cadru academic controlat, ca tacerea omoara sau, in cel mai bun caz, dauneaza grav sanatatii.

Aceasta ne duce la actul josnic de a-mi vinde pielea si libertatea de decizie consortului Proclet, care intr-un interviu recent [prin amabilitatea Vodafone, deasemenea], mi-a declarat urmatoarele replici nemuritoare:
- Deci, femee... Acuma munceste ca te intretin eu contra unor servicii personale nelimitate platibile retroactiv.
- Aha, retroactiv, asta insemneaza ca primesc favorul banesc si apoi o iau la goana activ cu cartea de credit intre dinti [ca piratii?].
- Ba nu, c-am sa te leg de pamant ca pe iobagi! Am sa-ti pun colier ca-n Prison Break. Sau chiar un cod de bare, ceva...
- Da', as indrazni sa pledez pentru o ghiulea de tun pe care s-o plimb in urma? Un look de Jean Valjean? Asa in loc de Product Placement?
- Nici nu intra-n discutie. Daca-ti pun ghiulea, ai sa obosesti. Si tu cand esti obosita nu esti buna de nimic.
- Ntz. Da' tu cand m-ai vazut odihnita?
- Apai, niciodata, ceea ce spune multe despre tine.

Acuma, daca ne luam dupa Prison Break, ma duc sa scot agrafele, pilele, lopetile, explozibilul din cartofi, furculitele de la cantina, speraclurile, nevestele cu fuste lungi si alte unelte care mi-ar fi de folos in eliberarea mea de sub tirania consortului.

Pssst! Ignorati tatuajul de pe antebratul stang.
Vive la liberte! [l'enfant de l'Anomalie]

Inchisoarea imprimata aici

10 comments:

Tsavatar said...

Minciuni, femeie, minciuni. Nu exista anklebracelets in prison break si nu stiu cum sunt lucrurile prin damaroaia dar acile nu exista nici o Libertatea iar pe ma-sa nu o cheama SIGUR Anomalia.

merimeriquitecontrary said...

pai acolo la voi la mila [pana la] Maicii Domnului colt cu Ghica Tei, printre sute de bronzati, rasare doar soarele sfant al lui Jiji sau poate "The Sun"?

Hauleau, ce ti-e si cu golden brick road! :P

[caramizile dinspre Oz [adica Damaroaia] le-au incarcat de mult bronzatii in carute, vorba cantecului "Cum se fac milioane din cositorit burlane".]

Tsavatar said...

Mah daca al meu cartier are ceva angelic al tau are ceva diabolic. Si daca la mine bronzatii is vorba Lapusneanului prosti da multi la tine sunt o camarila de Motoci si Veveriti, ghicind in palma pentru bani de buzunar si ghicind in buzunar pentru bani de Palma de mallorca. Asa ca nu mai comenta tu ca the yellow brick road nu e pe la tine. Decat daca paveaza coloratii strada cu dintii de aur. :p am zis!

merimeriquitecontrary said...

pai, tu stiai de la inceput cum se procedeaza cu "trusa pentru scos cele trei coaste" din danila prepeleac.
acu' te-ai procopsit cu dracoaica, te-ai procopsit cu cartieru'.

si mai ales e vorba veche: "you can take the broad outta dame du roi, but you can't take the dame du roi outta the girl".

semnat vidra.


de din vale de parpanghel,
m-au adus sa zic de iad,
sa scot din pivnita sirop de-arhanghel,
si sa sadesc samanta de jihad?

apai aici la stresinica,
sa tot numeri puradei,
sa da in bobi la mititica,
campii de la mine sa ti-i iei.

ca nu-i mai tin in batatura,
au toti purici si-s plini de pene,
si nu mai am nici dinti dauri in gura,
mi i-au extras pe toti cu clestele alene.

si sa mai zic ca nici nu-mi dau posmagi muieti?
stapane, campii tai cu tine sa ti-i iei, ca-s cucuieti!

merimeriquitecontrary said...

era *sa dai in bobi la mititica

Tsavatar said...

you? Girl? Don't make me laugh. Acu nu ma mai minti frumos si treci la munca. Sa platesti facturili la telefon ca te ia mama lui Diablo 3, cand si daca o mai aparea.

merimeriquitecontrary said...

rectific:
pentru toti cei care privesc acest schimb de declaratii de dragoste, stapana acestui blog nu este femeie. ea apartine speciei creatura [specie inrudita cu femeia in partile esentiale si negative]. va multumesc pentru atentie.

tin sa specific, ca-mi iubesc nevoile, ghiulelele, bronzatii farmazoni din cartier si mai ales clanul de sorginte greaca, evreiasca, nemteasca, sarbeasca, romaneasca si alte cocktailuri molotov.

Zaza said...

@Meri: aoleu, product placement,ce vorbă grea ai scos madam! :)

Zaza said...

@ Meri: ai luat leapşă dublă! :)

Anonymous said...

Pai ce? Tu stai pe acolo pe unde piatra morii se izbiceni de o natatie perpendiculara? Vezi ca te priveste bunica-mea de peste gardul unui Turn Rosu tot de pe acolo :P