Monday, March 05, 2007

De subsol, de boxa, de catacomba...


Sunt o fiinta nerecunoscatoare.

  • Domnisoara cu[r]tezana mi-a facut marea onoarea de a ma da la gazeta de perete cu insemnarea mea despre seducerea fara urma de scrupule a unei carti. Ii multumesc cu preaplecate temenele pentru un gest cat se poate de gentil si magulitor. In plus, ritualul cu pricina mi-e tare drag. Nu stiu eu cat merit asa ceva, dar cert e ca s-a intamplat.
  • N-am scos Zaza la cafeluta. Iertaaaaare! Iertaaaaare! La capitolul bombaneala, avui niste saptamani pline de sudoarea fruntii, bratara de aur si alte asemenea cliseuri. Orarul meu nou e cum nu se poate mai antipatic [i.e. am ore de la opt la opt zilnic cu pauze dar scurte si zgarcite]. Zic, deci, fara sa preget ca ar trebui sa ne confruntam agende ;)).
  • Am lasat cetitorii cu ochii in soare si am fost un weekend la Bran unde am prestat despre jucat fotbal in frig si vant numai bun pentru Mary Poppins. M-am uitat la wrestling cu baietii cei trei care ma insoteau comentand neobosita despre alegerile neinspirate ale costumelor, adica chiloti din piele stralucitoare, nailon si alte basneli a la Superman. Am facut spumos misto de un SF, care n-a fost prost pana la urma (Pitchblack), adica eroina principala o pateste. I-am batut mar pe cei trei baieti la Monopoly de doua ori. Am rupt un pat. Nu eu singura, toti patru cand ne-am jucat de-a wrestlingul. (Am fost aruncata in cap pe podea de catre consortul. Durere maxima. Gadilat din plin).
  • N-am onorat roblogfestul cu prezenta din urmatoarele motive: 1. Imi place sa port masca de fier. 2. Mi-a fost nitel frica ca n-am sa vad pe nime cunoscut si am sa atarn vajnic ca de-obicei. 3. Oare cum au sa vada oamenii blogul meu, daca ma stiu la fata? 4. Misterul e mai sexy!
  • Am scris pe sponci, pe genunchi, in metrou, in cap, pe banci. Dar nu pe hartie/ecran. Aicea totul e de condamnat si biciuit cu sfichiuitorul cu 9 cozi si coji de nuci la capat.
Iertaaaaare! Iertaaaare! Punga in cap! Toale cernite [pantofi noi si rosii ca niste barcute de la Brasov. Daca bat din calcaie nu mai sunt in Bucuresci]! Pooost! 1000 de metanii la soare apune! Mai multe posturi!

Poza gabjita d-aci.

1 comment:

Zaza said...

@ Meri: "să ne confruntăm agendele".... de-abia aştept! :)