Wednesday, January 31, 2007

Shhhh!Unde cititorului care s-a impiedicat de link i se arata patimile nesanatoase ale stapanei piticilor

Atentiune: Pentru cei slabi de inima culinara si subtiri la gusturi: Bucatele din acest post va vor dauna grav la pomelnicul artei cu pricina. Sariti cu furca, secera, ciocanul, piciorul de masa, furculita de peste, polonicul etc!



Mai demult fusesem atinsa de tagul de-ce-ului care-mi cerea fara inconjur sa dezvalui 5 secrete inavuabile. Cum eu sunt secretoasa si extrem de pudica cu cuvintele despre moi-meme, caci doar nu m-am tras de sireturi cu acestea din urma, ma fac de rusine cu urmatoarele placeri patimase, ingrasatoare, imorale si extrem de gresite din orice punct de vedere le-ati privi:

  • Duo Fruo la sticla. Duo-Fruo este o bautura cu gust artificial pana in panzele albe, cu nici o calitate aparenta, intr-o sticla cu eticheta verde si gat de lebada agatata indelung pe batator. Pasiunea miseleasca pentru aceasta bautura ii vine persoanei in cauza din dopurile acesteia. Duo Fruo la sticla este cu un ravas, teaca ce-i drept nu poti s-o spargi intre dinti, ca la cele chinezesti, dar poti sa-ti spargi dintii in mesajele prevestitoare de viitor. Ca sa radeti mai cu spor, era o vreme, cand din cauza unor coincidente incantatoare, viata mea era oarecum guvernata de mesajele din sticle [care parca, venite de la marinari se insinuau din valurile tejghetzarilor]: "Maine, la 5" (A doua zi la cinci eram cazuta-n bot si cu o lulea aromata pana peste urechi). "Va urma" (Moment de dubii despre viitorul unei oarecari actiuni). "Ai baut? Mai bea" (O seara memorabila la mare etc). Mandra posesoare a blogului are acum si un colier facut din dopurile minune. Ca sa nu mai zica nimeni ca are sapte ani de-acasa gata impliniti.
  • Supa instant Rollton. Niciodata prea contrara nu si-a luat inima in dinti sa numere E-urile si concentratia de substante "nebune" pentru organism scrise pe invelisul galben ticluit in Muma Rusie. Cert este ca supa cu taitei instant lungi ca niste arbori rascunoscuti si nodurosi din Herastrau, aplecati sub ciorchinii de copii, ii lumineaza preaumilei meri zilele. Mai ales cea cu aroma de vita. Si-a dat seama ca fost innobilata la rangul de viciu in momentul in care in vis, i-a aparut o fabrica de Supe Instant Rollton cu o un jacuzzi cu supa in care sareau din jumatate in jumatate de ora gaini si vitei de pe trambulina cea mai de sus.
  • Pe vremuri, cand toate mandrele din jur ii fluturau pe sub nas diverse metode minune de batzosit si imbolnavit la suflet de anorexie/bulimie, aceeasi vrajitoare intr-ale preambalatelor si a mancarii neprietenoase cu organismul, anunta triumfator ca de ziua ei si-ar dori daca, se poate un tort din Fibrobar. Acum, deh, stiu gustul acestei scarbosenii este criticat pana la nori si inapoi. Madmazelei ii placea si pace. Ii scrisese in cap chiar si o oda.
Reportajului de la marginea vitziului, de la mijloc de Dame du Roi este sufocat din fasa intrucat preasimtitoarea stapana se duce sa-si traga la galera personala.
Astept reclamatii pe adresa redactiei, bancuri, mistouri, rosii, oua proaspete, felicitari, adeziune la Partidul Nesanatosilor Lenesi, concluzii usturatoare, catei de usturoi, donatii de "mancaruri adevarate", o copie dupa cartea de bucate a lui Pastorel, admonestari verbale, exemple de prefabricate dubioase preferate de domniile sale cititoare, marturisiri jenante "Buna ziua, ma cheama si sunt E-oholic" si alte asemenea vorbe de dulce.


Pam Pam!

Leitar edit: Ciorba! Una mica pentru dom' Tsava!

22 comments:

Tsavatar said...

Ick. Disgusting

Monica said...

fibrobar veri veri gud, la fel si duofruo polonez;;)patriotismul asta sentimentalist ma ucide...

Corina said...

mai... fibrobar atinge culmile genialitatii culinare. mi-am luat cu mine in state vreo 20 si suspin cand le vad cum pe zi ce trece se imputineaza... cand vine mama in martie, she is commissioned to bring me at least 50 :)

Tsavatar said...

oh my god, fibrobar-lovers, everywhere!!!!! Sound the alarm!

merimeriquitecontrary said...

yes, yes...my minions come to me... :P sa facem tortul ala...

Monica said...

@murphy: daca o fi sa intri in sevraj, da, mama, un semn si adresa poshtala...e voie sa pun asa ceva intr-un colet???

Anonymous said...

supele rollton creaza dependenta!!..my fave e cea de pui:D

Tsavatar said...

@monik
Unlikely. Stick 50 fibrobars in there si probabil half way across the ocean they'll develop a collective mind and try to take over the plane.

Corina said...

@tsavatar .... loool... deja am imaginea fibrobarurilor constituinde-se intr-o uniune muncitoreasca si cucerind planeta

@monik... acum cand am venit in state am burdusit in bagaje tuica, branza, peste afumat si fibrobaruri... a fost interesant ca a trebuit sa bifez pe un formular rubrica care ma intreba daca aduc in tara plants, fruits, insects, food... si nimeni nu m-a intrebat nimic la granita... haha...

Anonymous said...

daca mi-e permis sa impartasesc the first time i popped carapacea verde a licorii...miez de iulie, caldura mare monser, no water fountain in sight and then...there she was...curvaceous, promising to quench the thirst of all my senses cu ingemanarea ei de fructe. o iau, o beau, citesc: 'mai merge una!'.ce mai, dragoste la prima galgaiala..
love yr blogs..supa de pui pt corazon nu alta..

Zaza said...

@meri: Mărturisire absolut jenantă, inutilă, deci kitsch, Zaza e addicted to piureul praf de la Rollton, de lene, de lene, de lene. Again, flavorul preferat e ăla de vită, poate ne citeşte vreo vrăjitoare şi ne explică o chestie simplă: les grands esprits se rencontrent!

Doi: Fibrobaaaar? Aoleu! :)

Tsavatar said...

Beat this: am mancat ciorba de burta la cutie. Si mi-a placut!!!

merimeriquitecontrary said...

Ciorba de burta pe burta

You beat this, si mai discutam...

All hail Fibrobaaaar!

Tsavatar said...

moarte fibrobar!
Kit Kat inainte!

Anonymous said...

you guys are funneh

merimeriquitecontrary said...

pun pariu ca as we speak exista o retea secreta de distributie in state pentru fibrobar... corina, nu-ti doresti batonul ala destul...

stii vorba aia "this is what men in dirty trenchcoats pay for!"

merimeriquitecontrary said...

cat despre rollton...nu-mi implineste si mie nimeni visul cu piscina? ;;) dau un ceai...negru... earl grey...cu bergamota pentru jacuzzi cu supa instant cu taitei! \:D/

si trambulina...

Anonymous said...

deci nu stiu cum sa iti spun, dar duo fru ruleaza! Am colectie - mesajele din sticla sunt infinite! :P

Cat despre mancaruri.. eu sunt frate bun cu eugeniile, e mai simplu. Supa la plic?!? Cum adica.. sa o mai pun si in apa si sa o incalzesc? Nu e destul ca am cumparat-o? :))

merimeriquitecontrary said...

stiiiuuu....v-am zis eu am colier. il port vara si sunt tare mandra de el. intr-o vreme depindeam de cei 11 000 pentru doza zilnica. acum nu se mai gaseste asa des la sticla. sevraj maxim.

Tsavatar said...

Se gaseste daca stii un s-o cauti ;)

merimeriquitecontrary said...

buun facem asa: tu, o, mare cautatorule si gasitorule, vei veni la mine cu sticle multiple in bot. si eu te voi rasplati.

Monica said...

OK, eu sunt in cardasie cu polonezii, poate punem de un transport special pe rue de natation sychronisee?

supa rollton nu stiu, vifon imi producea fiori;;) vietnamezii astia