Saturday, November 04, 2006

Gagici in Renastere II

Se intoarce. De data asta-l tine de mana pe Da Vinci si pe La Belle Ferroniere si Doamna cu Hermina in care well...Fierareasa tine capsorul mandru ca pe un steag si se uita la privitor cu un aer calm care-ti spune clar ca va face ce vrea cu tine ca-n bancul cu cainele, pentru ca poate.
Iar doamna cu hermelina, blajin si resolute iti va tabaci pielea cu a ei nevoie de "guler". [vede cineva ironia din al doilea?].

4 comments:

Anonymous said...

Femeile lui Da Vinci seamana toate cu el, absolut toate au capul solid, arcade rotunjite si nas solid/ascutit. De fapt toate portretele facute de Da Vinci seamana intre ele si finally, cu el. Omul ala daca nici in cazul giulgiului din Torino nu s-a abtinut sa nu-si treaca trasaturile feţei... :D

Me likey Michelangelo, cu toate ca mi-ar fi placut un artist cu anatomia lui Michelangelo si culorile + volumetria lui Da Vinci

merimeriquitecontrary said...

pai hm poate perfectiunea fiecaruia seamana cu el insusi. oricat de egoist ar suna asta.
:P

Monica said...

Vai, doamna cu hermina imi aduce aminte de copilarie...cand luam albumul la rasfoit si dadeam note cu fratello...

dar Ingres iti place???

merimeriquitecontrary said...

aveam madam sora-mea si cu mine un obicei asememanator in care aveam un carnetel si puneam plusuri sau minusuri. daca se stramba gagica sau se uita mai provocator imediat lua multe minusuri, portretul donsoarei riviere batuse recordul impreuna cu afrodita din nasterea afroditei de boticelli, avea 4 plusuri si o steluta. inalta distinctie, deci da, imi place ingres.